STAGE: communicatie & events

BYCS heeft een plaats vrij voor een betaalde stage, om een aantal van onze meest dynamische en essentiële bedrijfsactiviteiten te ondersteunen: marketing, communicatie en evenementen. In deze rol zal je tevens ondersteuning bieden aan een aantal van onze lopende projecten. Jij krijgt tijdens deze stage de kans om jezelf te ontplooien binnen een groeiende, innovatieve en internationale start-up en je wordt onderdeel van een gepassioneerd team dat keihard werkt aan het tackelen van uitdagingen, voor steden overal ter wereld.

Bij BYCS worden stagiaires volledig opgenomen in het team. Wij doen er alles aan om stagiaires te helpen bij hun ontwikkeling, maar zijn ons er ook maar al te goed van bewust, dat wij enorm veel van hen kunnen leren. Deze kans grijpen wij maar al te graag. Sommige van onze stagiaires blijven dan ook nog jaren na hun stage bij ons werken.

Deze stage is open voor studenten in hun afstudeerperiode en voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen, in elke fase van hun carrière. Een harde eis hierbij is, dat je uitstekend Nederlands spreekt- en schrijft, maar ook goed kunt communiceren in het Engels. In deze rol word je begeleid door de communicatiedirecteur.

Wat je kan verwachten:

◼ Ondersteuning bieden aan de dagelijkse communicatie activiteiten zoals, social media, nieuwsbrieven, onderzoek en het ontwikkelen van communicatiematerialen.
◼ Een bijdrage leveren aan het succes van de programmering van onze uitgebreide agenda van evenementen en activaties. Dit kan o.a. bestaan uit: de creatieve ontwikkeling, sprekers vinden, locaties boeken, materialen verzorgen en het coördineren van de inkoop en logistiek.
◼ Ondersteuning bieden aan onze cliënten en non-profit activiteiten in periode van drukte. Bijvoorbeeld bij ons Fietslab in Arnhem, Gelderland (reiskosten worden hierbij volledig vergoed), of het ondersteunen van ons snel groeiende, internationale netwerk van Fietsburgermeesters.

De ideale kandidaat:

◼ Heeft ervaring met het runnen van marketing / communicatieactiviteiten, en het implementeren van creatieve communicatieoplossingen, fysiek en digitaal.
◼ Heeft sterke schriftelijke vaardigheden, in het schrijven van zowel korte als lange teksten.
◼ Ervaring met event planning is een pre.
◼ Kan zich volledig op een taak storten, maar kan wanneer nodig ook snel schakelen tussen verschillende activiteiten.
◼ Kan zelfstandig te werk gaan en zijn/haar eigen kansen vinden binnen het bedrijf.
◼ Is in in staat om creatief te denken en nieuwe kansen te vinden voor BYCS.
◼ Maar het aller, aller belangrijkste… heeft een passie voor de missie van BYCS!

Waarom BYCS?
Je krijgt de kans om in een dynamisch en inspirerend team te werken aan verschillende projecten en programma’s die een merkbare impact hebben op het de duurzame ontwikkeling van steden overal ter wereld. Jij krijgt de ruimte en invloed om je eigen stempel te drukken op het werk van BYCS, maar krijgt ook de juiste ondersteuning om jezelf professioneel te ontwikkelen. Je krijgt automatisch de BYCS cultuur mee die sterk wordt gedreven door onze waarden. Hierbij hoort: veel leermogelijkheden, een dynamisch netwerk en een sociale werkomgeving. Als jij een positieve impact wil maken op deze wereld, en de rol van fietsen hierin begrijpt, dan willen wij vandaag nog van je horen.

Geen perfecte match? Geen punt. Als je gemotiveerd bent, snel leert en graag een impact will maken, dan willen we alsnog van je horen!

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar adam@bycs.org

Over BYCS
BYCS is een Amsterdamse sociale onderneming die gedreven wordt door de overtuiging dat fietsen steden kan transformeren en dat steden de wereld kunnen transformeren. Wij werken op internationaal niveau met ondernemingen, overheden en non-profitorganisaties om baanbrekende ideeën en oplossingen rondom fietsen te initiëren en op te schalen.